CONSELLS PER COMPRAR UN CLORADOR SALÍ

T'expliquem algunes regles importants a tenir en compte en comprar el teu clorador salí

La compra d'un clorador salí és una inversió important a la teva piscina, per això serà una decisió important triar bé el clorador salí i sobretot a qui encarregar la feina.

Què he de saber abans de comprar un clorador salí?

El primer que has de saber és que qualitat té l'aigua de la teva piscina, i si els paràmetres no són els correctes cal ajustar aquests nivells perquè el teu clorador salí funcioni dins dels paràmetres establerts pel fabricant. Si us decidiu per un bon professional, com el nostre cas, farem una analítica completa de l'aigua i ajustarem els paràmetres que siguin necessaris.

Al mercat de la cloració salina, ens trobarem molts models diferents i amb preus des dels més econòmics a més cars. I tu diràs, ara quin equip escullo? bona pregunta, en primer lloc un bon professional hauria de fer un estudi de la teva piscina en concret sabent els metres cúbics, el nombre de banyistes que utilitzaran la teva piscina, la mida i sistema de depuració que utilitza la teva piscina, la ubicació de la piscina i del local tècnic, etc i així poder dimensionar el clorador salí que anirà bé a la teva piscina.

Un cop tenim l'estudi realitzat amb el dimensionament ens toca escollir el clorador salí que volem, i dins del nostre pressupost podrem optar a cloradors salins de més o menys qualitat i amb més o menys prestacions com pot ser la regulació automàtica del pH, el control automàtic de la desinfecció mitjançant el control ORP, mesurament de temperatura per optimitzar les hores de funcionament de la filtració, connexió a internet per controlar paràmetres i hores de funcionament, etc.

És aconsellable comprar un clorador a una botiga on-line?

Un clorador salí, no és com qualsevol electrodomèstic, que senzillament ho endolles i funciona o no funciona. Un clorador salí necessita una correcta instal·lació de tots els seus components, ja que si després no funciona bé serà una part determinant per cobrir la garantia. A més en comprar on-line aquest tipus d'equips, si deixés de funcionar, ningú no anirà a casa teva a veure que li passa cobrint-ho la garantia i seràs tu qui l'haurà de desmuntar per enviar-lo a revisar. Així que nosaltres et recomanem que només triïs instal·ladors professionals de confiança per al subministrament i la instal·lació del teu clorador salí.

 

¿Te ha gustado nuestro artículo? Compártelo en tus redes sociales, a tus amigos también puede serles de utilidad. 

EL PODEM AJUDAR?

Envieu-nos un missatge o truqueu-nos per telèfon