ELS NOSTRES SERVEIS

Instal·lació de piscines

Instal·lem tot tipus de maquinària, filtres per a piscina, bombes per a piscina, cloradors salins, regulador de pH, il·luminació per a la piscina, bombes de calor per a piscina, etc.

Mantenimient de piscines

Els nostres tècnics estan totalment qualificats per fer un correcte manteniment de la seva piscina

Reparació de piscines

Diagnostiquem avaries, fuites d'aigua i pressupostem la reparació de la seva piscina. Reparació de filtres de piscina, reparació de bombes de piscina, reparació de cloradors salins de piscina, etc.

INNOVACIÓ TECNOLÒGICA

Ens preocupem de formar-nos i estar al corrent de les novetats tecnològiques. Cada temporada els fabricants innoven els seus productes i procurem rebre formació constantment per garantir el millor servei. Tenim àmplia experiència en equips amb connectivitat a internet i en el disseny de quadres de piscines i instal·lació per a la integració dels més nous dispostivos, sensors, vàlvules automàtiques, bombes de velocitat variable per a piscines, etc.

solutions

PODEM OFERIR

Serveis a professionals

Principalment ens dediquem a la instal·lació de piscines per a professionals, treballant conjuntament i portar a terme els seus projectes. De vegades per puntes de treball, no disposar de personal qualificat per a certes instal·lacions o simplement perquè prefereixen obtenir un rendiment òptim i garantit en les seves instal·lacions. Podem ajudar-lo, tant en instal·lació de piscines públiques com en piscines privades.

Reparacions a particulars

Els nostres tècnics estaran disponibles quan els necessiti. Diagnosticarem i pressupostarem la reparació de la seva piscina . Estem especialitzats en reparacions de bombes i filtres per a piscines , així com equips de cloració salina per a piscines . Si necessita realitzar alguna consulta, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Mantenimient de piscines

Podem encarregar-nos del manteniment de la seva piscina , tant de la neteja de la piscina, com optimitzar les hores de funcionament segons la temporada, dosificarem els productes químics per mantenir una aigua de qualitat. Ens preocuparem del bon funcionament de les màquines i calibratge dels equips dosificadors de pH i neteja d'elèctrodes de la seu clorador salí . Som experts en manteniments de piscina . Demani pressupost sense compromís a la província de Barcelona .

¿PERQUÈ NOSALTRES?

+25 ANYS D´EXPERIENCIA

Més de 25 anys dedicats a la construcció i reparació de la piscina.

TÈCNICS QUALIFICATS

Constantment rebem formació per oferir el millor servei.

MILLOR SERVEI PER AL CLIENT

Volem donar sempre el millor servei, per això oferim sempre la consulta gratuïta als nostres clients.

why choose us

Els nostres èxits

25
ANYS FENT EL QUE ENS AGRADA
1100
+ PISCINES NOVES
1500
+ PISCINES REHABILITADES
2500
+ CLIENTS SATISFETS

ELS NOSTRES PARTNERS

PARAMOUNT POOLS
ASTRALPOOL
BSPOOL
HIDROCHLOR

EL PODEM AJUDAR?

Envieu-nos un missatge o truqueu-nos per telèfon